Fjordårets konkurranse kort oppsummert ! (: ADVARSEL! VEGG MED TEKST! :)

Det hele startet Januar 2016. Medlemsselskapet mitt fikk jeg i august 2015 og veide da 107 kilo.

Match veken min var engang rundt 85kg så dette var litt mye syntes jeg og mine nærmeste. Hehe de er ganske flinke til å sifra.

1. Februar kom og det skulle være konkurranse på Active(trenings senteret) Jeg begynte å lese meg opp og hadde lyst til og utfordre lillesøster med på konkurransen. Hun var med og reglene var enkle, maks 20 poeng om dagen og du får 10 poeng ved enten 30 min aparat trening, 20 minutter svømming, eller 1 gruppe time.

 

Det gikk 2.5 mnd og jeg var ganske lei men hadde også fått til et bra resultat. Kondisjons og kropps-sammensettnings testen viste 101 kilo røfflig. Så noe progresjon siden august hadde det hvert. Strategien under konkurransen var og tilegne seg 20 poeng på «lettest» mulig måte. Altså 30 minutter på mølla og 20 minutter svømming.

 

Da 1000 poeng var nådd var det midten av april. Jeg var lei og jeg følte jeg hadde vunnet, det var ikke noe mer premier og hente og jeg fikk en anbefaling om å prøve Yoga.

Yoga hver mandag siden april og til dags dato er noe av den beste vedlikeholds treningen* jeg har gjort. Kan bare si at alle som kunne tenke seg å prøve, det finnes mange typer yoga og instruktører. Så det er ikke alltid man verken liker eller skjønner så mye de første gangene, men det går seg til. Testen avsluttet jeg på 95 kilo juni 2016 og var kjempe fornøyd og følte meg ganske fit.

 

Jeg sprakk nå til jul og var oppi 100 kilo igjen. Så nå er jeg klar for jula 2017 (uten julekaker i huset) og en ny runde #Hyperactive2017 først. Håper dere vil følge meg og se på resultater og heie på meg, eller kanskje du er lokal og medlem på Active og vil bli med på konkurransen?

 

PS: Yoga timen idag var hard og utrolig deilig!
 

Én kommentar

Erikke

30.01.2017 kl.22:33

Dette får du til!

Skriv en ny kommentar

Hans Fredrik

Hans Fredrik

27, Nøtterøy

28 år, samboer og en sønn på 3 år Interesse: Data trening og venner / familie

Kategorier

Arkiv

hits